Sveriges första webbshopp för djupkartor öppnar!

08.05.2014 08:28

Nu är det premiär för webbshopen som tillhandahåller djupkartor över populära fiskesjöar! Först ut var en djupkarta över Aspen, som hade smygpremiär i december. Den finns både i printad form och som digital karta för din plotter. Ihop med premiären för webbshoppen släpper vi kartan över Anten! Vi kommer systematiskt öka på utbudet av djupkartor, närmast efter Aspen och Anten kommer Sävelången, som snart finns tillgänglig i webbshoppen. Har du förslag på fantastiska fiskesjöar som saknar en bra djupkarta får du gärna kontakta oss, så kanske din sjö syns här inom kort!

Vi har ett premiärerbjudande på den digitala djupkartan över Anten som lanseras lagom till sportfiskebutiken Tajtlajns "Pikechallenge 2014", en populär gäddfisketävling i Anten som pågår den 17-18:e maj! Beställer du före den 18/5 får du 100 kr rabatt på kartan. Beställer du sent och inte är säker på att posten skall hinna leverera finns möjlighet att få kartan levererad på plats till tävlingen!

Är du skeptisk till en digital djupkarta? Vi är övertygade om att våra djupkartor kommer ge en ny dimension till ditt fiske! Vi är så säkra att vi lämnar 3 månaders "nöjd-fiskare-garanti". Köp en karta, testa den i upp till tre månader och är du inte nöjd med resultatet så skickar du tillbaka minneskortet och får tillbaka dina pengar!